van roessel
van roessel

Van Roessel: al 135 jaar ambachtelijk en vooruitstrevend

foto

Al 135 jaar staat de klant centraal bij Van Roessel. Met onze vleesspecialiteiten, vleeswaren, delicatessen en verse maaltijden uit eigen keuken spelen we in op uw behoefte en verrassen we u elke dag met verfijnde smaken.

Ons uitgangspunt is dat we al ons vlees op ambachtelijke wijze willen selecteren en verwerken; we willen het slagersambacht in alle facetten beheersen om zo de kwaliteit optimaal te bewaken en uitsluitend het beste te kunnen bieden. Elke dag opnieuw willen we topprestaties leveren! We blijven streven naar continue verbetering en nieuwe smaken. Het slagersambacht en onze roots vormen het fundament, waarop we blijven bouwen en vernieuwen. Om u bij ieder bezoek aan onze eetwinkel te inspireren!

‘Het slagersvak is een ambacht, dat binnen ons bedrijf van generatie op generatie is doorgegeven. Wij werken dus niet op ambachtelijke wijze omdat dat nu ‘hip’ is, het komt oprecht voort uit onze denk- en werkwijze. Tegelijkertijd blijven we continu vernieuwen. Ambachtelijke kwaliteit en vernieuwing: daarmee weten we u elke dag weer te verrassen!’

- Dennis van Dun, meesterslager en meester worstmaker