van roessel
van roessel

Zes generaties, 135 jaar Van Roessel

foto

Van Roessel is een écht familiebedrijf. Anneke van Dun-van Roessel nam de slagerij samen met haar echtgenoot Jan over van haar vader Otto van Roessel, die het bedrijf op 14-jarige leeftijd noodgedwongen overnam van zijn vader Alphons, die het stokje overnam van zijn vader André, die het bedrijf opzette onder de vleugels van zijn moeder Wilhelmina. In 2000 begon de zesde generatie: zoon Dennis van Dun. Net als zijn moeder groeide Dennis in het bedrijf op – lees hier meer over de historie van het familiebedrijf.

Dennis, Jan en Anneke worden ondersteund door een team van betrokken en vakkundige medewerkers, waarvan er enkelen al ruim twintig en dertig jaar bij Van Roessel werkzaam zijn en ook kinderen van medewerkers. Zo zet de traditie en familiehistorie zich voort.

‘Slager wordt men niet bij geboorte. Maar als het slagersbloed eenmaal in de familie zit, is de basis voor vele generaties gelegd.’

- passage uit onze jubileumuitgave uit 1998, ter ere van 120 jaar Slagerij Van Roessel

‘Als ons team zichtbaar met plezier staat te werken, geniet ik ook.’

- Jan van Dun, slager in hart en nieren