van roessel
van roessel

Trots op onze prijzenkast

foto

Van Roessel wil bij de top van de Nederlandse slagersbranche behoren. Om te meten waar we staan, doen we geregeld mee aan vakwedstrijden en specifieke productkeuringen. Ook laten ons bedrijf regelmatig door externe instanties toetsen aan de normen die de markt en klant aan ons stelt. In onze historie mochten we al heel wat prijzen, certificaten en bekroningen ontvangen.

‘Slagerij van het Jaar, dat ben je niet zo maar. Maar liefst twee keer viel die eer ons ten deel: bij de allereerste uitverkiezing in 1997 én kort na de opening van onze fantastische eetwinkel, in 2010. Een unicum en vooral een bekroning op ons werk, een waardering voor onze visie waarin ambacht en innovatie elkaar treffen.’

- Dennis van Dun, meesterslager en meester worstmaker

Enkele hoogtepunten:

• Slagerij van het Jaar
Zowel in 1997 (tijdens de allereerste uitverkiezing) en in 2010 (kort na de opening van onze nieuwe eetwinkel) werden we uitgeroepen tot Slagerij van het Jaar.

• Hofleverancier
Op 20 januari 2003 verleende koningin Beatrix ons het recht om het koninklijk wapen te voeren met de toevoeging ‘Bij koninklijke beschikking hofleverancier’.

• Beste leerbedrijf
Al jaren is Van Roessel erkend leerbedrijf van SVO Opleiding voor de vleessector. In 1996 werden we erkend als ‘Beste leerbedrijf van het jaar’, in 2012 werden we tweede.

• Meester Worstmaker
Slechts weinig slagersbedrijven in Nederland beschikken net als Van Roessel over een eigen worstmakerij. Om ons nog verder te bekwamen in het maken van worst en vleeswaren, volgen Dennis van Dun en Thom Snels de opleiding tot Meester Worstmaker.

• HACCP
Als extra controle laten we ons jaarlijks vrijwillig toetsen door een extern bureau op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Deze instantie beoordeelde onze hygiëne als ‘goed’.

‘Dat we twee keer Slagerij van het Jaar zijn geworden, is fantastisch. Ik zit nu zelf in de jury, het is mooi om je kennis te delen.’

- Anneke van Dun-van Roessel, meesterslager