van roessel
van roessel

Puntjes op de i met exclusieve delicatessen

foto

Onze huisgemaakte patés, vleesspecialiteiten en andere delicatessen verdienen het om op bijzondere wijze begeleid te worden. Daarom vindt u bij Slagerij-Traiteur Van Roessel een assortiment met onder meer luxe specerijen, de beste olijfolie, balsamico azijn, mooie mosterd en diverse speciale confituren. Allemaal afkomstig van kleinschalige (familie-)bedrijven, die hun producten op ambachtelijke wijze produceren.

Neem de gelei van piment d’Espelette, gemaakt door de twee broers van Biper Gorri uit Baskenland. Een zoete gelei met een vleugje espelettepeper, een heerlijke begeleider van geitenkaas en blauwaderkazen, paté en eendenborstfilet. Een exclusieve delicatesse om echt van te genieten!

‘Mensen halen graag lekkere dingen in huis, om te genieten met familie en vrienden. Een mooie mosterd een goede balsamico of een bijzondere confiture: dat wordt zeer gewaardeerd. Wij zijn trots op onze producenten, die stáán voor hun eerlijke product. Met Van Roessel brainstormen we graag over hetgeen in hun assortiment past, om zo tot een optimale combinatie te komen. In Anneke van Dun vinden we hierin een perfecte partner.’

- Marc van Bommel, Bommels Conserven