van roessel
van roessel

Een slagerij met (een beetje) verstand van kaas

foto

Niet alleen vleeswaren en huisgemaakte salades zijn lekker op brood of bij de borrel. Ook kaas hoort zeker in dat rijtje thuis. Vandaar dat Slagerij-Traiteur Van Roessel u een compleet kaasassortiment aanbiedt, met binnenlandse en geaffineerde buitenlandse kazen. Aangezien we u ook hierin de beste kwaliteit willen bieden, kozen we voor een samenwerking met Fromagerie Guillaume.

In onze eetwinkel bieden we u keuze uit zo’n 40 exclusieve kaassoorten, vers van het mes. Bent u echter op zoek naar een kaas die we op dat moment niet in huis hebben, laat het ons weten. Samen met Fromagerie Guillaume zorgen we ervoor dat u de kaas vindt die aansluit bij uw smaak en wensen.

‘Als u een bijzondere kaas heeft geproefd in een restaurant, is het heerlijk als u daar thuis nóg eens van kunt genieten. Voor de mooiste kazen kunt u terecht bij Van Roessel. We ontmoetten Van Roessel tijdens ‘Smaak Waalwijk’ en raakten met elkaar in gesprek. We vinden elkaar in onze passie voor topproducten, waarbij de klant en een eerlijk, lekker product centraal staan.

Wij kopen onze kazen rechtstreeks in bij de beste affineurs (rijpers) in Frankrijk, Spanje en Italië. Daarnaast maken we samen met chef-koks van Nederlandse toprestaurants zelf een serie bijzondere kazen, onder de naam ‘Mir’s hart en ziel’. De eerste twee kazen van deze serie zijn al bij Van Roessel verkrijgbaar, gemaakt met chef-koks van De Eetkamer in Goirle en het Amstel Hotel in Amsterdam. Stuk voor stuk kazen met een unieke smaakbeleving!’

- William van Hest, Fromagerie Guillaume