De ervaren koks van Van Roessel koken iedere dag met de grootste zorg de lekkerste maaltijden voor u. Naast een vast aanbod, verrassen ze u elke week met heerlijke schotels en bijzondere specialiteiten. Alle recepturen wordt in eigen keuken geschreven; basis zijn vanzelfsprekend het vlees uit onze eigen slagerij en verse ingrediënten, afkomstig van regionale leveranciers. Alles wordt in eigen keuken bereid; Van Roessel werkt beslist niet met zogenaamde ‘halffabrikaten’!
Een greep uit onze gerechten:
- Hollandse kost: wisselende stamppotten – rode kool – gehaktballen in jus – stoverij van rundvlees
- Pasta’s: macaroni – spaghetti – Maffiaschotel – Italiaanse pastasalade
- Complete schotels: Grootmoeders ovenschotel – spinazieschotel – lasagne – visschotels
- Wisselende weekschotels en traiteurspecialiteiten
- Wereldkeuken: hartige taart – visschotel – Oosterse gerechten
- Soepen: groentesoep – mosterdsoep – ossenstaartsoep – tomatensoep – uiensoep – vissoep
- Seizoen: aspergesoep – erwtensoep – jachtschotel – diverse stamppotten - asperges
Bekijk hier de maaltijden van deze week.
‘Heeft u een speciale wens of suggestie, laat het ons gerust weten! Uw ideeën zijn welkom.’