Varkensvlees wordt onterecht en te vaak ondergewaardeerd, het is juist prachtig en veelzijdig vlees. Als ambachtelijke slagerij kan Van Roessel het hele varken verwerken, van kop tot staart. Dat geeft ons een ‘voorsprong’ bij onze leveranciers, zodat we het beste varkensvlees voor u kunnen selecteren. Van dit beste vlees maken onze slagers en vleesbewerkers de allerlekkerste specialiteiten. Van karbonade tot spareribs en van het lekkerste gehakt tot de sappigste gekookte ham en de mooiste charcuterie. Allemaal huisgemaakt!
Voor de echte fijnproevers hebben we iets heel speciaals, namelijk Ibérico varkensvlees. Dit originele Spaanse varkensvlees is binnen de horeca alleen voorbehouden aan de toprestaurants, maar is nu dus ook voor u beschikbaar, bij Slagerij-Traiteur Van Roessel. Het authentieke, met eikeltjes (bellotas) gemeste varkensvlees is in Spanje basis voor de exclusieve Ibérico Bellota Pata Negra. Van dit vlees verkopen wij diverse delen. Deze zijn fantastisch om te bakken of te grillen, een unieke smaakbeleving.