Onze overheerlijke biefstuk, entrecôte, côte de boeuff, gerijpt staartstuk en sucadelappen zijn beroemd in heel Waalwijk en omstreken. Achter al dat mooie rundvlees schuilt een zorgvuldige voorbereiding; Slagerij-Traiteur Van Roessel koopt het rundvlees zelf in bij een eigen mester in de regio. Rundvlees van het prachtige roodbonte Maas-Rijn-IJssel (MRIJ) ras!
Ook de regionale slachterij waarmee we samenwerken, voldoet aan de hoge eisen die we stellen. De tijd, aandacht en rust die samengaan met de slacht hebben een positieve weerslag op de smaak en kwaliteit van het vlees. Zo kunnen we de smaak waarborgen die u van ons gewend bent. Na het versnijden door onze eigen slagers gunnen we het vlees de tijd om te rijpen, waardoor het nóg smakelijker en malser wordt.
Meer weten? Lees hier het verhaal over het rijpen van rundvlees.
‘Donderdag is het traditioneel biefstukdag bij Van Roessel. ………!