van roessel
van roessel

Aandacht, tijd en vakmanschap maken in alles het verschil

Of er nu een gehaktbal op het menu staat of dat u op zoek bent naar een speciaal stukje rund- of kalfsvlees of gevogelte: bij Slagerij-Traiteur Van Roessel bent u altijd aan het juiste adres. Want we maken die oerhollandse gehaktbal met net zoveel aandacht en liefde als een luxe steak van dry aged beef.

Bij Slagerij-Traiteur kunt u altijd vertrouwen op een mooi en eerlijk stuk vlees, dat op ambachtelijke wijze verwerkt is. Heeft u vragen over de bereiding van vlees? We helpen u graag!

Hoe bak ik dry aged vlees?
Dry aged vlees

foto

‘Mijn hart ligt bij het werken met vlees en vleeswaren. Als jongen vond ik het al prachtig om bij de slager aan de overkant mee te helpen, ik spijbelde van school. Later heb ik uiteraard wel alle vakdiploma’s behaald. Van de vader van Anneke leerde ik de kneepjes van het vak. Ik ben trots op de unieke winkel die hier nu staat, met ook nog steeds de recepturen van toen. Geweldig toch, dat de zachte metworst van Ot van Roessel onlangs weer met goud is bekroond? De basis van dit familierecept is al meer dan 60 jaar oud!’

- Jan van Dun, slager in hart en nieren