van roessel
van roessel

11-05-2018

Nieuws

Chateau Puybarbe

Speciale Van Roessel-selectie, in samenwerking met Wijnhandel Van Iersel:
Château Puybarbe

Wie kiest voor vlees van premiumkwaliteit, wil dat culinair genoegen graag vervolmaken met een bijpassende wijn. Daarom legden wij onlangs een speciaal verzoek voor aan wijnkenner pur sang Kel van Iersel van Wijnhandel Van Iersel in Waspik: ‘Vind de mooiste wijn bij ons dry aged Côte à L’Os’.

Dennis van Dun: “Côte à L’Os is een ribeye met been, het échte werk voor de barbecueliefhebber. Het meesterlijke stukje vlees is afkomstig van het Maas-Rijn-IJssel Roodbonte rund, van onze vaste mester. In onze dry aged cel geven we het de tijd om te rijpen, voor een sublieme smaak.”

Opgevoed in eikenhouten vaten
“Kel van Iersel is een vakman, die net als ik het ambacht hoog in het vaandel heeft staan. In zijn wijnwinkel in Waspik voedt hij zelf wijnen op in eikenhouten vaten en dat is uniek in Nederland. Na een zorgvuldige voorselectie en kritische keuring verkoos hij de Château Puybarbe als dé perfecte begeleider van ons dry aged rund. Het is heel bijzonder hoe twee ambachten en respectievelijk zes en vier generaties vakmanschap samenkomen in perfectie. Een mooie samenwerking in de Langstraat!”

Lees HIER hoe Kel tot zijn keuze is gekomen.

Nu verkrijgbaar
Château Puybarbe is nu verkrijgbaar in onze winkel, inclusief achtergrondinformatie over deze krachtige en ook soepele wijn. Trakteer uzelf op deze voortreffelijke wijn-met-verhaal of geef ‘m eens cadeau, samen met een Van Roessel-cadeaubon. Ter gelegenheid van vaderdag, bij een (BBQ-)feestje of ‘zomaar’.