van roessel
van roessel

Elke dag vers bereide maaltijden, lekker snel klaar

foto

De ervaren koks van Van Roessel koken iedere dag met de grootste zorg de lekkerste maaltijden voor u. Naast een vast aanbod, verrassen ze u elke week met heerlijke schotels en bijzondere specialiteiten. Alle recepturen wordt in eigen keuken geschreven; basis zijn vanzelfsprekend het vlees uit onze eigen slagerij en verse ingrediënten, afkomstig van regionale leveranciers. Alles wordt in eigen keuken bereid; Van Roessel werkt beslist niet met zogenaamde ‘halffabrikaten’!

Een greep uit onze gerechten:

- Hollandse kost: wisselende stamppotten – rode kool – gehaktballen in jus – stoverij van rundvlees
- Pasta’s: macaroni – spaghetti – Maffiaschotel – Italiaanse pastasalade
- Complete schotels: Grootmoeders ovenschotel – spinazieschotel – lasagne – visschotels
- Wisselende weekschotels en traiteurspecialiteiten
- Wereldkeuken: hartige taart – visschotel – Oosterse gerechten
- Soepen: groentesoep – mosterdsoep – ossenstaartsoep – tomatensoep – uiensoep – vissoep
- Seizoen: aspergesoep – erwtensoep – jachtschotel – diverse stamppotten - asperges

Bekijk hier de maaltijden van deze week: Maaltijdenlijst week 38

‘Heeft u een speciale wens of suggestie, laat het ons gerust weten! Uw ideeën zijn welkom.’

- John van Delft, chef-kok bij Van Roessel